Voorlaatste stagedag
3 april 2025 - Idrija, Slovenië
Mijn voeten doen immens veel pijn maar ik blijf gaan. Zelfde ochtendtoer. Dan mee een meisje wat opgevolgd die gefixeerd lag, ze was opgenomen na het extreem overdreven bidden. Haar knieën , schenen en voeten stonden vol drukplekken. Omdat ze gebeten had naar de verpleging bleef ze vandaag nog zeker gefixeerd. Eén inspuiting geven was met 4 alsook het controleren van haar bloedsuiker. Deze was te laag dus kreeg ze wat glucose bij.
Vandaag mochten wij studenten naar de koffieautomaat voor diegene die graag een koffie hadden. Was er nog niet geweest maar je kan er dus alles halen.
Ook nog de spullen gaan halen in de “lekarna”(apotheek).
Na de stage ben ik even binnen gesprongen in de school waar ze kantwerk leren, typisch van Idrija. Ik mocht er geen foto’s nemen maar mocht het wel eens zelf proberen. Als je weet hoe het moet valt het op zich wel mee. Het was wel maar met 8 bobijntjes😅. En heb mezelf daar een cadeautje gedaan.
Anita Van Menxel:3 april 2025Heel mooi kim
Monique Van de Weygaert:3 april 2025Dat cadeautje heb je zeker verdiend
Helga:4 april 2025Wel heftig bij momenten denk ik als je zo’n persoon met fixatie ziet liggen. Hopelijk helpt de therapie.
Helga:4 april 2025Heftige stage gebeurtenissen. Hopelijk helpt de therapie.